Slamp

Artikelen 1 tot 9 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 9 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De mooiste Slamp verlichting bij Lampazone

Ben jij op zoek naar een bijzondere lamp voor in je huis? Een lamp zoals je die niet even terugvindt in de woonwinkel om de hoek? Dan ben je bij Lampazone aan het juiste adres. Wij halen de meest exclusieve lampen van over de hele wereld bij elkaar. Een van de bijzondere merken die je in ons assortiment terugvindt is Slamp. Slamp verlichting is een merk dat in het begin van de jaren negentig in Italië is opgericht. Oprichter Robeto Ziliani wilde met zijn bedrijf een merk creëren dat zich volledig kon richten op ontwerp en productie van unieke verlichting. Hij verzamelde een team ontwerpers om zich heen, die hij alle vrijheid gaf om te experimenteren.

Slamp verlichting kopen

Ziliani is een ontwerper met een duidelijke visie. Hij wil geen lampen maken die geïnspireerd zijn op het ontwerp van een ander, hij wil creaties maken die juist een inspiratie kunnen zijn voor andere designers. De eerste lamp van Slamp, de zogeheten Slamp Tube, was meteen een doorslaand succes. Het gaf Ziliani en zijn ontwerpers de kans om verder te gaan met het maken van nieuwe ontwerpen. Bij Slamp gaan ze graag aan de slag met nieuwe materialen en technieken, om echt met lampen te komen die je nog nooit eerder hebt gezien. Je vindt alle lampen van Slamp verlichting in ons assortiment. Waarom neem je niet eens een kijkje om te zien hoe bijzonder de lampen van dit merk wel niet zijn?

Wil jij ook Slamp verlichting kopen?

In onze webshop is het eenvoudig om de verlichting van Slamp te kopen. We hebben alle verschillende modellen overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. Staat hier een model tussen dat je aanspreekt? Dan is een bestelling eenvoudig gemaakt. Die exclusieve lampen zijn bij ons ook nog eens zeer scherp geprijsd! Wil je meer weten over onze lampen, over Lampazone of over andere zaken die aan verlichting zijn gerelateerd? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op.