Konstsmide

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Konstsmide verlichting bij Lampazone

Welkom bij Lampazone! Hier vind je een uitzonderlijk assortiment aan verlichting, van grote en kleine internationale merken. Wij hebben een assortiment aan lampen zoals je dat niet snel bij een andere webshop terug zult vinden. Wij doen altijd ons best om die lampen bij elkaar te zoeken die net even wat meer speciaal zijn, net even wat unieker en die een geheel nieuwe look aan je huis of tuin geven. We verkopen onder andere Konstsmide verlichting. Dit is een Zweeds merk dat al ruim 60 jaar lang verlichting verkoopt. Het bedrijf is gespecialiseerd in bijzondere Kerstverlichting, maar ook voor andere binnen- en buitenverlichting is Konstsmide een goede keuze.

Konstsmide verlichting kopen bij Lampazone

Bij Lampazone vind je de mooiste verlichting die er op Internet te vinden is. Konstsmide is een populair lampenmerk dat in Zweden is ontstaan. De oprichters van het bedrijf wilden de donkere dagen in Scandinavië verlichten met speciale armaturen. Na het grote succes in het thuisland, werd Konstsmide verlichting ook al snel een begrip buiten de eigen grenzen. Het mooie aan dit merk is het feit dat de ontwerpers niet alleen hun best doen met speciale ontwerpen te komen, maar dat alle lampen daarnaast ook zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Daarnaast vinden de mensen van Konstsmide verlichting het heel belangrijk om hun klanten een zo breed mogelijk assortiment aan lampen aan te kunnen bieden.

Ook Konstsmide verlichting kopen?

Neem gerust eens een kijkje in het assortiment van Lampazone als je op zoek bent naar mooie lampen van Konstsmide. Naast dit merk verkopen we ook nog lampen van een groot aantal andere topmerken. We raden je aan om eens op je gemak een kijkje te nemen in ons assortiment, of wij de lamp voor je hebben staan waar je altijd al naar op zoek was. Naast Konstsmide vind je ook lampen van merken als Slamp, Kreon, SLV en Osram.